• uefa şampiyonlar ligi 2023-2024 sezonu yarı final ilk karşılaşması. saat 22.00'de exxenspor'da ve tv 8.5'den yayınlanacak.
  • birazdan ancelotti'nin cv'sini okumakta zorlanacak çoluk çocuk, futbolun baronunu kötülemeye gelirler.
  • gönlümüzün real madrid ile olduğu ancak bayern münih’in burun farkıyla favori olduğu maç.
  • umarım tv 8,5'dan yayınlanır da şöyle kesintisiz, güzel bir yarı final maçı seyrederiz. bekliyoruz efendim.

    bayern münih'in bu formsuzlukla işi çok zor. rakibi daha da zor. geçmişte iki maçta on(10) gol atmış oldukları arsenal'i bile bu yıl ite kaka eleyebildiler. takımın başında zaten süregelen thomas tuchel belâsı var. yeri geliyor bireysel yeteneklerle vaziyeti toparlıyorlar. bundesliga'ya havlu attıkları için şampiyonlar ligi'ne asılmaları gerekiyor. fakat yine de bayern münih bayern münih'tir. bu maçta almanya'da kendi seyircisi önünde mağlup olmaz. ikinci maçta ispanya'da elenir elenirse. ki ben eleneceğini düşünüyorum.

    avrupa'da yadsınamaz bir sempatim var kendilerine. taraftarından amigosuna, marşlarından kadrosuna her şeyiyle çok renkli bir camia.

    final dileğiyle, başarılar bavyera!

    ek: tv 8,5'dan yayınlanacakmış. bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
  • bayern bu kadar kotu oldugu bir sezonda reali elerse gulerim. turun favorisi real. allianz arenadaki mac 2-1 bayern galibiyetiyle sonuclanacaktir. ytd.
  • iki takımda çeyrek finallerde ezildi ama adlarıyla turu geçti yine aynısı olacak ismi daha büyük olan turu (rm) geçecek
    oyun namına ikisinde de bir şey yok
  • real geçen maç beni pis yatırdı
    bu maçtada onlar yatsın biraz gülelim

    bayern alır kg var 4,5üstü
  • beraberlik kokan maç.

    bayern münih eski formunda olsa ilk maçtan avantajlı bir skorla final biletini cebine koyardı ve ispanya'daki ikinci maç formalite olarak oynanırdı. ama şimdi bilemiyorum altan. ayrıca bu maçta mağlup olurlarsa ikinci maça falan bakmadan finali direkt unutsunlar. zaten zor olan işleri iyice imkânsıza döner. ulan koca dünya markasını ne hâle getirdiler! neler konuşuyoruz...

    1-1 biteceğini düşünüyorum. gönlümden geçen skor 3-1 ve bavyera'dan yana. sahada olduğu sürece dosta güven düşmana korku salan, yürüyen tehdit karizması harry kane abimize yazdım bir tane. şeytanın bol olsun yiğidim!
hesabın var mı? giriş yap